Echipa Opus Dental Clinic

Bucuria de a zambi

Profesionalism, experienta si empatie. Acestea sunt cele trei atribute dupa care se ghideaza membrii echipei Opus Dental Clinic. Serviciile oferite de echipa Opus Dental Clinic sunt la cele mai inalte standarde, iar echipa este bine pregatita sa trateze fara durere orice problema de ordin stomatologic, indiferent de complexitatea ei. Echipamentele din cadrul Opus Dental Clinic sunt de ultima generatie. Indiferent ca este vorba despre implanturi dentare, estetica dentara si faciala, tratamente endodontice sau dinti ficsi in 24 de ore, echipa Opus Dental Clinic va avea grija ca rezultatul final sa fie o adevarata "carte de vizita".
Intelegem faptul ca fiecare pacient este unic, tocmai de aceea nevoile si dorintele fiecaruia dintre dumneavoastra sunt importante pentru noi. Comunicam pe intelesul pacientului si ne folosim de solutii terapeutice particularizate, cu avantaje estetice si functionale. Cat despre durere, acest termen nu exista in cabinetele noastre.
Opus Dental Clinic, bucuria de a zambi.

Programeaza-te!
De ce sa alegi Opus Dental Clinic?
Transparenta si dedicare

Un tratament bun pentru pacient este si un rezultat cu care ne mandrim. In multe cazuri, zambetul pacientilor este cartea noastra de vizita. Suntem dedicati, transparenti si oferim tratamente durabile.


Gama variata de servicii

Acoperim o paleta larga de servicii stomatologice, de la chirurgie orala la implanturi dentare, dinti ficsi in 24 de ore, albiri dentare, fatete, tratamente stomatologice de urgenta, coroane si proteze dentare si multe altele.

Tehnologie de ultima generatie

Nu poti atinge perfectiunea fara a avea la dispozitie cea mai moderna aparatura stomatolgica de pe piata. Oferim pacientilor nostri servicii la cele mai inalte standarde, fara durere si la costuri minime.

Fara durere

Ne intereseaza confortul pacientilor, tocmai de aceea toate tratamentele din cadrul Opus Dental Clinic sunt realizate fara durere. Ne dorim ca pacientii sa aiba parte de o experienta in deplin confort. Tratamentele fara durere sunt garantate de tehnicile moderne de anestezie utilizate de catre medicii Opus Dental Clinic.

Meet the doctors

Opus Dental Clinic

doctor liviu tuturici bucuresti
Asist. Univ. Dr. Liviu Tuturici
Chirurgie orala, Implantologie, DSD, Inhalosedare Programare
doctor andreea grasu bucuresti
Dr. Andreea Grasu

Chirurgie orala, Implantologie, DSD, Inhalosedare
Programare
Opus, experienta pe care o meriti!
Fa-ti programare!