Turism Stomatologic

Opus Dental Clinic

Bucuria de a zambi intr-o singura zi

In ultimii ani, turismul dentar se practica la nivel mondial. Romania este o piata atractiva pentru pacientii din Occident datorita raportului exceptional calitate pret. Medicii din tara noastra sunt extrem de bine pregatiti si se mandresc pe plan international cu rezolvarea celor mai complicate cazuri. In plus, preturile din Romania sunt de cateva ori mai mici fata de cele din Occident, iar calitatea serviciilor medicale este la superlativ.
Opus Dental Clinic vine in intampinarea pacientilor din intreaga lume cu planuri de tratament personalizate in care acestia vor beneficia de servicii de cazare, transfer de la /la aeroport, recomandari de restaurante partenere etc. Pacientii straini care trec pragul Opus Dental Clinic se vor bucura atat de tratamente la cel mai inalt nivel, cat si de un city break in Bucuresti.

Care sunt etapele procesului?
Turism Stomatologic bucuresti

Etapa 1 Vrem sa te cunoastem!

Vom avea nevoie de cateva informatii esentiale pentru realizarea planului de tratament: tipul de tratament solicitat, afectiuni generale & probleme locale, vicii etc.

Testimoniale

Parerile pacientilor Opus Dental Clinic ce au beneficiat de experienta turismului dentar.

Pentru ca mi-era frica de dentist, am pasit tematoare in clinica Opus Dental Clinic. La finalul tratamentului pot spune ca a fost cea mai buna decizie.

Giulia V. 46 ani

Medicii din cadrul Opus Dental Clinic sunt de-a dreptul profesionisti. Am un zambet perfect gratie lor.


Eduardo B. 74 de ani

Echipa Opus Dental Clinic mi-a redat zambetul din tinerete. Le multumesc medicilor care au facut minuni.

John M. 67 de ani

Nu credeam ca nu exista durere la stomatolog. Cu noii dinti pot sa ma bucur de viata a vietii.

Michael I. 59 de ani
Opus Dental Clinic, experienta pe care o meriti!

Programeaza-te acum!